GEOBALCANICA 2018 FIELD TRIP

| CITY OF BITOLA | NATIONAL PARK PELISTER | PRESPA LAKE |

08.00    DEPARTURE FROM METROPOL LAKE RESORT

10.00     ARRIVAL IN CITY OF BITOLA

10.00     Visiting Heraclea with official tourist guide (60 min.)

11.00     Coffee break (60 min.)

12.00     Walking tour to Shirok Sokak with official tourist guide (45 min)

12.45     Visiting Museum of Bitola with official tourist guide (60 min.)

13.45      DEPARTURE FROM BITOLA

14.30     ARRIVAL AT NATIONAL PARK „PELISTER“

14.30     Lunch in Hotel Molika (90 min.)

16.00     Visiting National Park Pelister and side seeing stone rivers (60 min.)

17.00     DEPARTURE FROM NATIONAL PARK „PELISTER“

18.00     ARRIVAL AT PRESPA LAKE

18.00     Visiting Nature Park „Ezerani“ (30min.)

18.30     DEPARTURE FROM PRESPA LAKE

19.30     ARRIVAL AT METROPOL LAKE RESORT

Price: 50€

Registration for field trip will be at the registration desk of Conference

© Copyright 2016 GEOBALCANICA All Rights Reserved